La carta Bistrot funciona como menú semanal de martes a viernes al mediodia, por 18€ + iva incluyendo pan, agua y copa de vino. Y el menú Petit, ahora cambia semanalmente.
cartabistrôt
entrants
canelons amb crema de ceps 12€
canelones con crema de ceps
pèsols guisats amb sipia 12€
guisantes guisados con sepia
amanida de salmó marinat amb
esparces i vinagreta d’adobats 10€
ensalada de salmón marinado con espárragos y vinagreta de
encurtidos
segons
bacallà fresc amb espinacs, ceba
confitada i
sobrasada 12€
bacalao fresco con espinacas, cebolla confitada
y sobrasada
steack
tartare amb mantega café de parís 14€ k
steack tartare con mantequilla café de parís
lluç amb verdures saltetjades i
papada curada 14€
merluza con verduras salteadas y papada curada
postres
escuma de crema catalana amb
gelat de maracujà 5€
espuma de crema catalana con helado de maracuyá
orxata d’avellanes amb gelat de
codony 5€
horchata de avellanas con helado de membrillo
maduixes amb escuma de iogurt 5€
fresas con espuma de yogurt
pêtit 35€
menú degustació
fals ravioli de gamba de
Tarragona al ajillo
falso ravioli de gamba de Tarragona al ajillo
crema de foie amb cítrics i
gingebre
crema de foie con cítricos y jengibre
canelons amb crema de ceps
canelones con crema de ceps
tonyina amb puré de ceba,
capres, tirabecs i
col i flor adobada
atún con puré de cebolla, alcaparras, tirabeques y
coliflor encurtida
ó
steack tartare amb mantega café
de parís
farcellets de col rellenos de rabo de buey con apionabo
escuma de crema catalana amb
gelat de maracujà
espuma de crema catalana con helado de maracuyá
No hay comentarios:
Publicar un comentario